Program

Program at a Glance

 

Tuesday

Start
Finish
Group Discussion Session I (1hr 50min)1:00 PM2:50 PM
Gold (dinner) Sponsor Message (10min)2:50 PM3:00 PM
Afternoon Tea (10 min)3:00 PM3:10 PM
Group Discussion Session II (1hr 50min)3:10 PM5:00 PM
Break (1hr)5:00 PM6:00 PM
Sponsored Dinner6:00 PM9:00 PM

Wednesday

Start
Finish
Breakfast (1hr)7:30 AM8:30 AM
Group Discussion Session III (1hr 50min)8:30 AM10:20 AM
Morning Tea Service (10 min)10:20 AM10:30 AM
Group Discussion Session IV (1 hr 50min)10:30 AM12:20 AM
Lunch (1hr) - Bronze Sponsor Message12:20 AM1:20 PM
Platinum Sponsor Message (15min)1:20 PM1:35 PM
Group Discussion Session V (1 hr 50min)1:35 PM3:25 PM
Afternoon Tea Service (10min)3:25 PM3:35 PM
Wrap-up Discussion (1hr)3:35 PM4:45 PM
Silver Sponsor Message (10min)4:45 PM6:00 PM
Reception

Note: RTC Events Management may alter the schedule slightly prior to the event. For the latest schedule, please refer to the DTL website at http://designtechnologyleaders.com/